Hlavní obsah

Slavia zřejmě s provizorním trenérem rozehraje 3. kolo poháru

Olomouc

Fotbalisté třetiligového HFK Olomouc a pražské Slavie rozehrají ve středu v 16:30 třetí kolo Poháru České pošty. Červenobílí se na Hané představí zřejmě pod vedením provizorní trenérské dvojice Juraj Šimurka, Ivo Knoflíček, která dočasně převzala tým po sobotní rezignaci hlavního kouče Michala Petrouše.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Slavie Praha Martin Dostál po utkání 8. kola Gambrinus ligy mezi SK Slavia Praha a FK Mladá Boleslav

Článek

Vedení dál hledá jeho nástupce, je ale pravděpodobné, že do středečního zápasu ještě nového trenéra neoznámí. Pražané si chtějí napravit reputaci po sobotní vysoké ligové prohře 0:4 s Mladou Boleslaví, po níž skončil Petrouš.

"Po sobotní porážce to pro nás není jednoduchá situace. Věřím, že si každý uvědomuje, jak je pro nás domácí pohár důležitý, a že každý podá maximální a koncentrovaný výkon," uvedl Šimurka, který od pondělního dopoledne spolu s Knoflíčkem dočasně vede slávistické mužstvo.

Slávisté řeší především situaci na brankářském postu. Jednička Kamil Čontofalský je stále zraněný, Karel Hrubeš si bude odpykávat trest za vyloučení proti Boleslavi a problémy s tříslem má Radek Černý. K dispozici je momentálně pouze Slovák Matej Rakovan.

Hlavní část 3. kola poháru je na programu za týden, některá utkání se ale tradičně budou hrát v jiných termínech. Od následujícího 4. kola už se hraje na dva zápasy.

Reklama

Související témata: