Hlavní obsah

Hušbauer hlásí návrat, možná si večer zahraje v Příbrami

Fotbalisté Sparty v úterním podvečeru vstoupí do osmifinále Poháru FAČR. V Příbrami sotva představí některého z úspěšných reprezentantů, po měsíci a půl by se naopak mohl alespoň na chvíli vrátit na hřiště záložník Hušbauer. „Pepův návrat do sestavy vidíme reálně, to je určitě velmi dobrá zpráva,“ těší trenéra Vítězslava Lavičku. Zápas začíná v 18:00.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sparťan Josef Hušbauer oslavuje druhý gól svého týmu během utkání na Dukle.

Článek

Sparta se dnes potřetí v tomto kalendářním roce představí u Litavky. Oba ligové duely v Příbrami vyhrála těsně 1:0, vždy díky trefě kapitána Davida Lafaty.

Letenský kanonýr však odehrál nedělní kvalifikační duel s Islandem (2:1), stejně jako Pavel Kadeřábek, Ladislav Krejčí a Bořek Dočkal. Tentokrát tak budou reprezentanti ve sparťanské sestavě nejspíš chybět.

„Uvidíme, jak se kluci budou cítit v tréninku. Kádr budeme určovat i s ohledem na vytížení jednotlivých hráčů v posledních dnech," avizoval trenér Vítězslav Lavička pro sparta.cz.

Kromě strahovské odvety s Příbramí (4. prosince) čekají Spartu ještě ligové duely s Českými Budějovicemi a v Jihlavě a pohárové s Neapolí a v Bernu. Hodit by se jí tedy ještě mohl uzdravený Josef Hušbauer, který se vrací do plného tréninku po dlouhé pauze způsobené zraněním v derby. Možná že už v Příbrami se nejlepší střelec uplynulého ligového ročníku vrátí alespoň na pár minut na hřiště.

Podzim naopak skončil pro Lukáše Váchu, který v minulém týdnu podstoupil operaci kolene a bude se věnovat rehabilitaci.

Reklama

Související témata: