Hlavní obsah

Odměna za triumf v poháru? Ledová lázeň! Podívejte se, jak slávisté zlili trenéra

Mladá Boleslav

Vyhrál svou první trofej v kariéře a děkoval téměř všem. Mámě, která má právě narozeniny, i realizačnímu týmu svého předchůdce Jaroslava Šilhavého. Fotbalisté Slavie si pak po výhře ve finále MOL Cupu nad Jabloncem (3:1) na trenéra Jindřicha Trpišovského počíhali. Vtrhli na pozápasovou tiskovou konferenci a vylili na kouče lavor s vodou a ledem. Oslavy vítězů však teprve začínají...

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský dostal na oslavu pěknou sprškuVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Sešívaní míří z Mladé Boleslavi do Edenu. Oslava poháru bude veliká, to si pište. Tím spíš, když jim trenér o poločase finálového duelu ve slabé chvilce slíbil za výhru den volna.

„Jak jsme na kluky v kabině řval, ať necítí bolest, tak jsem trochu ustřelil a den volna jim slíbil. Nedošlo mi, že už v pondělí hrajeme na Dukle znovu... Sejdeme se asi až v pátek," usmívá se Jindřich Trpišovský.

Neplánuje, že by se do víru oslav nějak významně zapojil. „Velký prostor pro oslavy bude až po sezóně. Nejsem moc slavící typ, ze stadiónu asi hned pojedu domů. Člověku se pak honí hlavou spousta myšlenek, nejspíš si doma pustím zápas znovu," avizuje kouč sešívaných.

Reklama