Hlavní obsah

Chystá se senzační přestup! Za hvězdu PSG prý zaplatí skoro šest miliard

Manchester/Praha

Chystá se další bláznivý přestup, který zlomí rekordy. Anglická média tvrdí, že se v zimě bude stěhovat na Ostrovy mladý střelec Kylian Mbappé. Hvězdička PSG prý zamíří do Manchesteru City za odstupné ve výši 200 miliónů liber (necelých šest miliard korun). Samotný fotbalista by si vydělal 20 miliónů liber ročně. Tým PSG se francouzského reprezentanta nezbaví dobrovolně, bude nucený hráče prodat kvůli dodržení pravidel UEFA ohledně finančního fair play.

Foto: Claude Paris, ČTK/AP

Hvězdička Paris Saint Germain Kylian Mbappe se prý bude v zimě stěhovat na Ostrovy. Má se stát nejdražším fotbalistou světa.

Článek

Manažer Citizens Pep Guardiola se podle anglických médií nechal slyšet, že Mbappé je hráčem, který může jeho tým prostřílet k vítězství v Lize mistrů. Zájem o mladíka mají Barcelona i Real Madrid, na Ostrovech ale mají jasno, posílí Manchester City. Vlastník klubu Mansour se nechal slyšet, že chce, aby byl známý manažer na lavičce Citizens spokojený a hráče mu v zimě klidně koupí za zmíněné rekordní odstupné.

Anglický klub je připravený na to, že se bude muset vzdát některé ze svých současných hvězd. Obětován má být Raheem Sterling. Pokud tedy UEFA vyhodnotí situaci v PSG tak, že dochází k porušování finančního fair play, je jasné, že rekordní přestupové tabulky se mohou těšit na nový zápis.

Reklama

Související témata: