Hlavní obsah

Hvězda United po Mourinhově konci neskrývala škodolibost a vyzývala fandy k reakci

Manchester

Válka mezi José Mourinhem a Paulem Pogbou je zřejmě u konce. Manchester United v úterý propustil portugalského kouče a francouzský záložník se netají tím, že mu změna na trenérském postu způsobila radost. „Doplňte popisek,“ vyzval fanoušky na Instagramu, kam bezprostředně po Mourinhově odvolání umístil svou fotografii se škodolibým výrazem. To se samozřejmě neobešlo bez odezvy.

Foto: Alastair Grant, ČTK/AP

José Mourinho (vlevo) a Paul Pogba během společného angažmá v Manchesteru United.

Článek

„Doplňte popisek? Už jsi jeden udělal...," reagoval Gary Neville na Pogbův příspěvek, který byl zhruba o deset minut později smazán. Mezitím však stihl nasbírat přes 64 tisíc „srdíček". „Trefa. Spousta klubů hraje bez něj a mají se fajn," doplnil někdejšího zadáka United Jamie Caragher, pro změnu bývalý dlouholetý obránce Liverpoolu a nyní Nevillův televizní kolega.

O tom, že jeden z dvojice Mourinho, Pogba bude muset opustit Old Trafford, už se na Ostrovech nějaký čas spekulovalo. Vztah trenéra s hráčem podle všeho nebyl zdaleka ideální. Pogba přišel o roli zástupce kapitána a patrně už ani nepatřil k základní ose mužstva. Minulý víkend strávil celý duel s Liverpoolem jen mezi náhradníky. To rozhodně není uspokojivá pozice pro hráče, jehož přestupová částka vyšla zhruba na 2,7 miliardy, a učinila jej tak nejdražším fotbalistou planety.

Sestřih utkání 17. kola Premier League Liverpool - Manchester UnitedVideo: DIGI CZ, DIGI CZ

Agent Mino Raiola se podle informací britského tisku už bavil se zástupci Juventusu ohledně Pogbova možného návratu do Itálie, avšak vedení Rudých ďáblů prý o odchodu francouzského středopolaře nechce slyšet. A nyní se zdá, že už Pogbův přestup ani není na pořadu dne.

Reklama

Související témata: