Hlavní obsah

Bláznivý šlágr Premier League. Gól žádný, ale do přestávky vystřídáno

Diváci si na očekávaném šlágru fotbalové Premier League moc nepošmákli. Bitva mezi Manchesterem United a Liverpoolem skončila bez branek. Zato o zranění aktérů nebyla nouze. Čtyři z nich si vyžádala vynucené střídání už v prvním poločase. Rudí ďáblové měli vystřídáno ještě do přestávky, což se v soutěži stalo poprvé od roku 2015. Na sestřih utkání se můžete podívat v přiloženém videu.

Sestřih utkání 27. kola Premier League Manchester United–Liverpool.Video: DIGI CZ

 
Článek

Duel dvou nesmiřitelných rivalů upoutal především raritou ohledně střídání. Kouč domácích Ole Gunnar Solskjaer postupně stáhl ze hry pro zdravotní problémy Herreru, Matu a Lingarda, na opačné straně po půlhodině opustil trávník Firmino.

„Tři střídání v prvním poločase, něco takového jsem ještě v kariéře nezažil,“ láteří Solskjaer.

Foto: Lee Smith, Reuters

Diváci se na Old Trafford branky nedočkali.

S bolestmi v kotníku tak dohrál útočník Rashford, který už nemohl střídat.

„Neříkám, že po něm hráči soupeře šli, ale bylo tam pár faulů. Za normálních okolností bych ho vystřídal, ale už to nešlo. Doufám, že nejde o nic vážného. Nevidím však reálné, že bude ve středu k dispozici proti Crystal Palace,“ obává se Solskjaer.

Solidní náskok se tenčí

Spokojený nebyl po remíze ani jeden ze soupeřů. Manchester United klesl na pátou příčku za Arsenal. A Liverpool vede jedenáct kol před koncem tabulku už jen o bod před Manchesterem City. Před měsícem byl náskok sedmibodový...

„Jako lídři jsme pod větším tlakem. Hráči musí mít v sobě vášeň, je srdcem a duší klubu. Ve středu hrajeme s Watfordem a pak nás čeká derby s Evertonem, které je vždy nabité emocemi. Věřím, že je dokážeme udržet ve správných kolejích,“ líčí kouč Jürgen Klopp.

Reklama

Související témata: