Hlavní obsah

Fotbalisté Liverpoolu řádili, kouč Benitez bude trestat

LIVERPOOL

Fotbalisté Liverpoolu mají za sebou rušné soustředění v Portugalsku. Útočník Craig Bellamy na něm prý napadl obránce Johna Arneho Riiseho golfovou holí, když se pohádali kvůli soutěži v karaoke, a náhradní brankář Jerzy Dudek si zase v baru hlučně vyměňoval názory s policistou, který však nebyl ve službě. Trenér Rafael Benitez se rozhodl všechny hříšníky tvrdě potrestat.

Foto: internet

Ilustrační fotografie

Článek

Celou záležitost vytáhl na světlo bulvární nedělník News of the World. Když si Benitez přečetl, co všechno měli jeho hráči po nocích vyvádět, rozhodl se pro tvrdé tresty. "Všichni trénovali naplno, nikdo nic neflákal, ale za tohle ponesou hráči následky," řekl španělský kouč agentuře AP.

"Každý, kdo porušil pravidla, bude tvrdě potrestán. Když někdo hraje za Liverpool, nesmí zapomenout, že klub reprezentuje nejen na hřišti, ale i mimo něj," dodal.

Podle listu je hlavním hříšníkem útočník Bellamy, který všechny problémy odstartoval tím, že se po několika drincích v baru Lobo pokoušel donutit Riiseho, aby se zúčastnil pěvecké soutěže v karaoke.

Osudné pitky na soustředění, kde se Liverpool připravoval na středeční zápas Ligy mistrů s Barcelonou, se podle News of the World zúčastnila zhruba dvacítka hráčů včetně hvězd jako Steven Gerrard, Peter Crouch nebo Dirk Kuijt.

Ti sice Bellamyho uklidnili, Velšan si ale na Riiseho počkal v hotelu a nechuť ke zpěvu se mu rozhodl rozmluvit golfovou holí. Podle nedělníku od sebe oba rváče roztrhl až trenér Benitez.

Reklama

Související témata: