Hlavní obsah

Fotbalová Chelsea spustila vlastní kanál na Youtube

LONDÝN

Londýnský fotbalový klub Chelsea spustil vlastní kanál na internetovém televizním webu Youtube. Fanouškům klubu, v němž hraje také český reprezentační brankář Petr Čech, se tak rozšiřuje nabídka informací o každodenní televizní zpravodajství a rozhovory, která doplní oficiální internetové stránky klubu, jejichž multimediální nabídka byla až dosud poměrně nevýrazná.

Článek

Kanál je na internetové adrese http://www.youtube.com/chelseafc. Podle mluvčího Chelsea se bude klub snažit, aby zde nebyly jen rozhovory, pohledy do zákulisí a na trénink, které dodá vlastní klubová televize, ale také příspěvky od fanoušků. "Pošlete názory, video nebo fotografie z vašich mobilních telefonů," vyzval klub fanoušky. "Pokud se nám budou líbit, vystavíme je zde."

Prozatím se mohou fanoušci podívat, jak vypadá oslava vítězství v hráčské šatně, pod titulkem "Likvidátor" si poslechnout skandování jména trenéra Josého Mourinha, nebo se podívat na amatérský záznam neoficiální klubové hymny Kalinka znějící z amplionů na stadionu na počest ruského mecenáše a majitele klubu Romana Abramoviče. Fanoušci na záznamu se ruský text ani nepokoušejí zpívat, ale jejich předzápasové nadšení to nijak nesráží.

Reklama

Související témata: