Hlavní obsah

Rosický: Liverpool na nás měl obrovskou motivaci

Karel FeltSport.czPrávo

Debakl Arsenalu v Liverpoolu rozhodl souboj o třetí místo v Premier League. Hattrick dlouhána Petera Crouche poslal londýnský klub do kolen. Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický přišel na trávník v 65. min. za stavu 3:0 pro Liverpool. Tým už se Švédem Ljungbergem nezvedli. „Důležitý byl začátek utkání a inkasovaný gól, který průběh ovlivnil," mínil po zápase Rosický. Kanonýři momentálně ztrácejí na třetí místo dva body, ale mají zápas k dobru.

Článek

"Na Liverpoolu bylo vidět, že po několika nevydařených zápasech s námi měl obrovskou motivaci,“ komentoval utkání zklamaný špílmachr na svých internetových stránkách http://www.rosickytomas.com/.

Konstatoval rovněž, že Arsenal měl také smůlu: „Adebayor například nastřelil i břevno.“ Kanonýři na soupeře tentokrát neměli. Přitom předchozí tři vzájemné duely v této sezóně nad Liverpoolem vyhráli.

Doma jej v Premier League porazili 3:0, v pohárových bitvách ho zdolali 3:1 a 6:3. Arsenal je v tabulce čtvrtý, má zápas k dobru, ale probíhající sezónu už žádnou z trofejí nezachrání. Hodně stále mrzí vyřazení z Ligy mistrů, v níž se loni dostal londýnský klub až do finále.

„Doplácíme na chyby v obraně a neproměňujeme šance. Hodně nám chybějí v útoku Henry s Van Persiem. Máme velmi mladé mužstvo se spoustou talentovaných hráčů, kterým ale chybí víc zkušeností,“ popsal už dříve příčiny problémů Arsenalu Rosický.

Reklama

Související témata: