Hlavní obsah

Potupa pro Manchester United! Jeho hráči jen koukali, co se objevilo na nebi

Vzájemně se nesnášejí. Zápasy mezi Liverpoolem a Manchesterem United, takzvané North West Derby, patří v Anglii k těm nejsledovanějším a nejvyhrocenějším. Proto fotbalisty Rudých Ďáblů jistě příliš nepotěšila scéna, k níž došlo během jejich tréninku na turné v australském Perthu, kde se svěřenci trenéra Oleho Gunnara Solskjaera připravují na nový ročník Premier League.

V Austrálii si vystřelili z Manchesteru UnitedVideo: Reuters

 
Článek

Dvanáct tisíc fanoušků přímo na stadionu WACA Ground v Perthu právě sledovalo tréninkovou jednotku United, které se účastnily i hvězdy Paul Pogba, Marcus Rashford nebo Juna Mata, když pohledy jejich i hráčů najednou směřovaly vzhůru k obloze.

Na ní se totiž objevilo letadlo, za nímž vlál nápis „Liverpool FC - šestinásobný evropský šampion!". Pochopitelně se jednalo o provokaci zatím neznámých australských fanoušků Liverpoolu, kteří tím United připomínali, že zatímco Reds letošním finálovým triumfem nad Tottenhamem oslavili už zisk šestého ušatého poháru pro šampiony Ligy mistrů, Manchester United vyhrál nejprestižnější klubovou fotbalovou soutěž Evropy „jen" třikrát.

Foto: Sport.cz

Solskjaer udílí na tréninku pokyny svým svěřencům.

A v nadcházející sezoně čtvrtý korálek do sbírky rozhodně nepřidá, neboť v anglické lize skončil až šestý, takže si zahraje pouze skupinovou fázi Evropské ligy.

Reklama

Související témata: