Hlavní obsah

Napodoboval vetřelce z hlediště. Fotbalista Tottenhamu napálil trenéra

Singapur/Praha

To se povedlo! Korejský fotbalista Heung-min Son z Tottenhamu Hotspur dokonale nachytal jednoho z koučů týmu, když po konci přátelského zápasu s Juventusem Turín napodobil fanouška, který vběhl na hrací plochu. Diváci na singapurském Národním stadionu tak sledovali, jak napálený kouč odhání Korejce od ostatních hráčů.

Foto: Feline Lim, Reuters

Fotbalista Tottenhamu Hotspur Heung-min Son během přípravy k přátelskému utkání s Juventusem Turín.

Článek

Fanoušci fotbalu si už zvykli na to, že se tu a tam na hřišti objeví nezvaný host z hlediště, který naruší průběh zápasu vběhnutím na trávník. K něčemu podobnému došlo i po závěrečném hvizdu přátelského utkání mezi Juventusem a Tottenhamem.

Jeden z koučů anglického týmu fanouška doslova odháněl od týmu. Toho si všiml i sedmadvacetiletý Korejec Heung-min Son. Ve chvíli, kdy trenér nedával zrovna pozor, přehodil si přes hlavu ručník a dělal, že je dalším poblázněným příznivcem, co nemá na hřišti co dělat. Kouč ho div nesložil k zemi.

Video s korejským fotbalistou se stalo na sociálních sítích velmi populární. Fanoušci Spurs velebí útočníkův smysl pro humor. Tottenham si v singapurském přátelském utkání proti Juventusu připsal vítězství 3:2. Heung-min Son se na hřišti představil v prvním poločase.

Reklama

Související témata: