Hlavní obsah

Salah předvedl pěkné gesto. Malý fanoušek má rozbitý nos a nezapomenutelný zážitek

Tohle muselo bolet. Jedenáctiletý fanoušek Liverpoolu Louis Fowler má za sebou hodně nevšední zážitek. Když se svým bratrem o víkendu čekal u tréninkového centra Reds na hvězdu klubu Mohameda Salaha, nakonec se dočkal. Jenže při pronásledování fotbalistova auta narazil hlavou do kandelábru a rozbil si nos. Náladu mu hvězdný útočník záhy spravil, když totiž nešťastný incident zahlédl, otočil své auto a za klučinou se vrátil.

Foto: Sport.cz

Fotbalista Mohamed Salah se vyfotil s malým fanouškem Liverpoolu.

Článek

Louis Fowler a jeho bratr číhali v sobotu u tréninkového centra Liverpoolu na místní hvězdy, aby jim mohli zamávat a ukořistit nějaké fotografie. Chlapec to ale se svou zarputilostí zřejmě trochu přehnal. Když z areálu vyrazil ve svém voze Mohamed Salah, malý fanda Reds nedával pozor a při běhu vedle jeho auta narazil do stojanu s osvětlením.

Fowlerovi začala z nosu téct krev. Měl pořádnou smůlu. Ale situace se brzy otočila v jeho prospěch. Všeho si totiž všiml hvězdný forward, který neváhal otočit svůj vůz, aby se hocha zeptal, jestli je v pořádku. Chlapci nastalé situace pochopitelně využili a oba si se Salahem udělali fotografii.

Oba snímky později na sociální síť Twitter nahrál hochův nevlastní otec. „Díky Salahu za to, že si se vrátil zkontrolovat, jak na tom kluk je poté, co knockautoval sám sebe při snaze zamávat ti. Je tvým velkým obdivovatelem a tvé gesto zmírnilo bolest, kterou si sám způsobil. Jsi fajn chlap," přidal k fotkám komentář.

Podle dostupných informací klučina po incidentu navštívil nemocnici a jeho nos by měl být v pořádku. „Kdyby mohl, udělá to znovu," sdělil chlapcův nevlastní otec místním médiím.

Reklama

Související témata: