Hlavní obsah

Tevez slavil s fotbalisty Manchesteru United ligový titul

LONDÝN

Argentinec Carlos Tevez přiživil spekulace o svém odchodu z West Hamu do Manchesteru United. Byl totiž přistižen, jak s hráči "rudých ďáblů" slaví v jednom z londýnských nočních klubů titul vítěze anglické fotbalové Premier League.

Článek

Navzdory sílícím spekulacím si však argentinský útočník nemyslí, že by v Anglii setrval. "Už jsem se přestal učit anglicky. Přijde mi to zbytečné, když nevím, co se mnou příští sezónu bude," citovala agentura Reuters hráče, který se shodou okolností o víkendu postaví v boji o záchranu West Hamu v Premier League svým potencionálním spoluhráčům z Manchesteru.

"Ale rád bych zůstal. Hraje se tady nejtěžší soutěž na světě. Z každého zápasu jdete domů okopaný jako brambora, rozhodčí povolují tvrdou hru. To z vás udělá odolného a dobrého hráče. Proto chci zůstat," řekl Argentinec, za jehož přestup do West Hamu spolu s Javierem Mascheranem byl anglický klub potrestán pokutou 5,5 miliónů liber.

Pokud by však měl Tevez odejít z Anglie, rozhodně se nechce vrátit do Jižní Ameriky, důvodem je dcera Florencia. "Když jsem byl malý, žili jsme v Buenos Aires. Pamatuji si, že mě často v noci vzbudily výstřely a křik. Nechci aby takové dětství měla i ona," řekl Tevez.

Reklama

Související témata: