Hlavní obsah

Drogba zatím zůstává ve fotbalové Chelsea, nabídkám se ale nebrání

LONDÝN

Poněkud rozporuplně hovoří nejlepší střelec uplynulé sezóny Premier League Didier Drogba jak o setrvání v anglickém týmu, tak o možném odchodu. Obávaného kanonýra těší nabídky od předních evropských fotbalových velikánů, ale tímtéž dechem dodává, že je v Anglii spokojený. Je tomu tak zejména kvůli rodině, protože od svého zaměstnavatele Chelsea by si dovedl představit lepší péči.

Článek

O hvězdu z Pobřeží slonoviny se začala nepokrytě zajímat španělská Barcelona a také portugalské Porto. V poslední době se do fronty zájemců přidal i italský AC Milán. „Všechno je zatím velice komplikované. Navíc se stále mohou objevit další nabídky z klubů, které mi jsou bližší,“ uvedl Drogba pro The Sun.

Hned nato však říká: „Velice rád bych zůstal v Anglii, protože se považuji za disciplinovaného hráče, který se snaží skloubit jak svou kariéru, tak rodinu. Rád bych také ještě zdokonalil výkony z předchozí sezóny a vyhrál více anglických titulů“.

Ale i přesto se Drogba nabídkám nebrání. A po svém prohlášení, že se jeho názor na setrvání v Chelsea může změnit, například díky dohodě o zvýšení platu, to téměř vypadá, jako kdyby se snažil vyprovokovat týmy, jež o něj mají zájem. AC Milán tuto jeho narážku vyslyšel a přidal ho na seznam hráčů, které se bude snažit získat pro svůj tým v letní přestávce.

„Vždy dávám svému týmu sto procent, ale v poslední době cítím, že nedostávám přesně to, co bych si přál dostávat,“ přisadil si nakonec Drogba.

Reklama

Související témata: