Hlavní obsah

Arsenal láká dalšího Chorvata, jedná se záložníkem Modričem

LONDÝN

Fotbalisty londýnského Arsenalu by po střelci Eduardu da Silvovi mohla posílit další chorvatská hvězda Dinama Záhřeb Luka Modrič. Za něj vedení anglického celku podle deníku Daily Mail nabízí osm miliónů liber (asi 330 miliónů korun). Zvýšila by se tak konkurence českému reprezentačnímu kapitánovi Tomáši Rosickému, který hraje na podobných postech jako Modrič.

Článek

Podle informací médií Modričův agent v tomto týdnu vyjednával na Britských ostrovech o možném příchodu svého klienta s několika kluby, mezi kterými byl také Arsenal.

Jednadvacetiletý záložník již dříve řekl, že by chtěl raději ještě zůstat v kádru Dinama, jelikož má šanci hrát s chorvatským týmem Ligu mistrů, pokud v 3. předkole přejde přes Werder Brémy. Ovšem k přestupu na Emirates Stadium by Modriče mohl přemluvit jeho kamarád a bývalý spoluhráč Da Silva, který do Arsenalu zamířil z Dinama v červenci.

Modrič, jedna z největších hvězd své země za poslední roky, nejčastěji hraje na pozici tvůrce hry ve středu zálohy či na jejím levém kraji - tedy na postech, kde nyní operuje Rosický. Chorvatský reprezentant by měl do Arsenalu přijít jako náhrada za letní odchody Freddieho Ljungberga a Josého Antonia Reyese.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články