Hlavní obsah

Čech v duelu s Readingem inkasoval, ale Chelsea vyhrála

LONDÝN

Petr Čech se ve středu poprvé potkal na hřišti se Stephenem Huntem, který mu loni na podzim prokopl kolenem lebku. Český reprezentační gólman se vrátil na hřiště Readingu a ani středeční zápas se pro něj nevyvíjel šťastně, když se po jeho zaváhání dostal ke snadné dorážce domácí Bikey. Chelsea však zápas otočila během prvních pěti minut druhého poločasu, kdy se trefili Lampard a Drogba.

Foto: ČTK/AP

Brankář Chelsea Petr Čech poté, co inkasoval jednu z penalt od střelce Liverpoolu.

Článek

Ani ve druhém kole nevyhrál obhájce titulu Manchester United. Po bezbrankové remíze s Readingem hrál dnes nerozhodně také v Portsmouthu. Dostal se sice v patnácté minutě díky Scholesovi do vedení, ale domácí Mwaruwari osm minut po přestávce vyrovnal.

V závěru dohrávaly oba týmy o deseti; v 83. minutě byl vyloučen domácí Muntari, o dvě minuty později ho do sprch předčasně následoval Cristiano Ronaldo.

Anglie - 2. kolo:
Birmingham - Sunderland 2:2 (28. vlastní McShane, 82. O'Connor - 75. Chopra, 90. John), Fulham - Bolton 2:1 (23. Jealey, 26. Smertin - 12. Helguson), Manchester City - Derby 1:0 (43. Johnson), Portsmouth - Manchester United 1:1 (53. Mwaruwari - 15. Scholes), Reading - Chelsea 1:2 (29. Bikey - 47. Lampard, 50. Drogba), Wigan - Middlesbrough 1:0 (55. Sibierski).

Reklama

Související témata: