Hlavní obsah

V Nottinghamu zkolaboval fotbalista, pohárový zápas byl ukončen

NOTTINGHAM

Jen několik hodin po smrti španělského fotbalisty Antonia Puerty zkolaboval profesionální hráč i v Anglii. Sedmadvacetiletý obránce druholigového Leicesteru Clive Clarke ztratil v úterý vědomí v přestávce zápasu Ligového poháru v Nottinghamu. Hráč byl převezen s podezřením na infarkt do nemocnice a utkání zůstalo nedohráno.

Článek

Clarke se zhroutil hned po příchodu do šatny a v bezvědomí byl převezen do nottinghamské nemocnice. Trenéři soupeřících týmů Colin Calderwood a Martin Allen pak divákům společně oznámili, že za této situace se zápas nebude dohrávat.

Bývalý irský reprezentant Clarke je podle posledních informací mimo ohrožení života. Mluvčí nemocnice v Nottinghamu označil ve středu odpoledne jeho stav za uspokojivý.

"Naše myšlenky a modlitby jsou s Clivem a jeho rodinou. Není na tom dobře, ale už alespoň řekl pár slov," citovala agentura AP ředitele klubu Leicester City Tima Daviese. "Už může sedět, ale je absolutně vyčerpaný. Zatím nevíme, jak se to stalo a proč se to stalo. Nebudeme zveřejňovat detaily, dokud nebudeme znát výsledky testů," řekl trenér Martin Allen po návštěvě nemocnice.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články