Hlavní obsah

Flamini: Arsenal hraje dobře, protože od něj nikdo nic nečekal

LONDÝN

Za výborným startem fotbalistů Arsenalu Londýn do sezóny stojí prý skutečnost, že jim před startem ročníku nikdo nevěřil. Myslí si to záložník londýnského celku Francouz Mathieu Flamini.

Článek

"Nehrajeme pod žádným tlakem, protože na startu sezóny od nás nikdo nic nečekal. Všichni si mysleli, že o titul hrát nebudeme," řekl Flamini v rozhovoru pro deník Daily Express. "Každý zápas tak můžeme hrát uvolněně a na hřiště vstupujeme s pocitem, že si jdeme pro výhru," dodal spoluhráč kapitána české reprezentace Tomáše Rosického.

"Kanonýři" v letošní sezóně ještě neprohráli a včetně zápasů Ligy mistrů a Anglického poháru mají bilanci čtrnácti výher a jedné remízy. Jediné dva body jim hned ve 2. kole anglické ligy sebral Blackburn. Od té doby Arsenal dvanáct zápasů za sebou vyhrál, v úterý deklasoval Slavii Praha v Lize mistrů rekordním poměrem 7:0.

"Nejsem překvapený, že hrajeme dobře. My víme, jak dobrý tým jsme," uvedl Flamini. "Po tak dobrých výkonech máme nyní pocit, že nemůžeme prohrát," uvedl francouzský defenzivní záložník, který prožívá životní sezonu. Z pozice věčného náhradníka se probojoval do základní sestavy a na lavičku odsunul brazilského reprezentanta Gilberta Silvu, který patřil k nejlepším hráčům Arsenalu v loňské sezóně.

Reklama

Související témata: