Hlavní obsah

Grant: Hráči ukázali, že mají velké srdce

PRAHA

Fotbalisté Chelsea ve středu s obtížemi postoupili do dalšího kola Carling Cupu. Od Leicesteru City, který hraje druhou nejvyšší soutěž, inkasovali tři branky. Londýnskému klubu se ovšem podařilo postupoupit do další fáze, přestože Leicester ještě pět minut před koncem dokonce vedl 3:2. „Užili jsme si vítězství,“ radoval se po postupu trenér londýnského klubu Avram Grant.

Článek

„Máme radost z vítězství, ovšem už nás moc netěší fakt, že jsme inkasovali tři branky,“ uvědomoval si Grant skutečnost, že obdržení tří branek od klubu z nižší soutěže je až příliš. V brance Chelsea se místo odpočívajícího Petra Čecha objevil jeho náhradník Carlo Cudicini.

„Co se ukázalo jako daleko důležitější bylo to, že jsme se nevzdali do posledního momentu. Nikdy jsem se ve svém životě nevzdával do posledního okamžiku, ani když jsem prohrával 0:2,“ prozradil Grant s tím, že ho uspokojily dvě branky, které padly v posledních pěti minutách utkání.

„Hráči v posledních deseti minutách ukázali, že mají veliké srdce,“ doplnil trenér londýnského celku.

Juande Ramos zažil úspěšný start na lavičce Tottenhamu

Dobrý start na lavičce Tottenhamu absolvoval bývalý trenér FC Sevilla Juande Ramos, který se svým londýnským klubem v Carling Cupu porazil Blackpool 2:0. „ I když jsme vyhráli, negativem pro nás zůstává, že jsme zahodili spoustu příležitostí, které nám Blackpool poskytl,“ byl i po postupu trochu rozmrzelý Ramos.

„Pozitivní věci je, že byla na týmu vidět obrovská chuť po hře. Jen tři dny po posledním utkání hráči bojovali s protivníkem velmi tvrdě,“ těšila Ramose aktivita jeho svěřenců.

„Obecně hrál tým velmi dobře. Hráči prokázali zajímavé fotbalové dovednosti. A nyní s tímto výsledkem se můžeme těšit do dalšího kola,“ zakončil na stránkách goal.com Juande Ramos.

Reklama