Hlavní obsah

Drogba prý je z přestupu do Chelsea znechucen

LONDÝN

Fotbalový útočník Didier Drogba se znovu kriticky vyslovil ke svému současnému angažmá. Jen pár týdnů poté, co prohlásil, že s Chelsea je něco špatně, a proto chce z klubu za každou cenu odejít, vyšlo ve Francii o kanonýrovi z Pobřeží slonoviny životopisné DVD. Na něm Drogba tvrdí, že je z přestupu do Londýna znechucen.

Článek

"Je těžké to vysvětlit. Jsem znechucený, podepsání smlouvy s Chelsea bylo nechutné," řekl devětadvacetiletý Drogba podle pondělní zprávy serveru BBC.

"Většina lidí asi vidí jenom peníze nebo sportovní úspěchy Chelsea, ale já jsem prostě nebyl z transferu šťastný. Dokonce jsem chodil za doktory a doufal, že budu mít špatné koleno nebo jiné zdravotní potíže," dodal k přestupu z roku 2004, kdy zamířil do Chelsea z Marseille.

Fotbalistovo životopisné DVD tak zřejmě opět rozvíří dění kolem Drogby. Po odvolání trenéra Josého Mourinha totiž spoluhráč brankáře Petra Čecha v rozhovoru pro magazín France Football prohlásil, že chce z londýnského klubu za každou cenu odejít.

Následně se ale za svá slova omluvil s tím, že o budoucnosti se bude bavit nejdříve po sezoně a pouze s vedením Chelsea.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články