Hlavní obsah

Rosického agent popřel možný hráčův odchod z Arsenalu

LONDÝN/PRAHA

Záložník Tomáš Rosický zůstane v londýnském Arsenalu. Odchod kapitána české fotbalové reprezentace byl zmiňován v médiích, vše odmítl hráčův agent Pavel Paska. Ten podle stránek Sky Sports řekl, že Rosický v zimním přestupním období z celku lídra Premier League neodejde.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Tomáš Rosický v rozhovoru s manažerem Pavlem Paskou - ilustrační fotografie.

Článek

„Je to absolutní lež,“ citoval Paskova slova server. Česká hvězda ve službách "Gunners" je v poslední době spojována s možným lednovým odchodem do italského klubu Inter Milán. Pavel Paska, Rosického agent, ovšem tuto informaci odmítnul. „Tuto možnost vylučuji,“ citoval Paskova slova server Sky Sports.

Paska připustil, že se Inter pokoušel sedmadvacetiletého záložníka získat v roce 2005 a rovněž o rok později před odchodem z německé Borussie Dortmund. „Inter chtěl Tomáše před dvěma roky a něco se dělo ohledně odchodu i před rokem,“ přiznal.

Že by se v blízké budoucnosti měl Rosický stěhovat z Anglie do slunné Itálie však Paska nepotvrdil. „Říci nyní, že by tuto zimu mohl odejít? Ne, to je absolutní lež,“ dementoval agent možný transfer do milánského klubu.

Reklama

Související témata: