Hlavní obsah

Arsenal se bude muset tři týdny obejít bez Hleba

LONDÝN

Běloruský záložník Alexander Hleb, ze kterého se v posledních utkáních stal jeden ze stavebních kamenů londýnského Arsenalu, se vrátil z reprezentačního srazu se svalovými problémy. Trenéru Wengerovi bude chybět asi 21 dní.

Článek

„Hleb se vrátil se svalovým zraněním,“ řekl Wenger pro oficiální stránky klubu ve čtvrtek odpoledne. „Znovu jsme tak doplatili na reprezentační přestávku,“ zalitoval francouzský kouč, který právě před pauzou, v níž si hráči plní své reprezentační povinnosti, doufal v návrat svých svěřenců bez zranění. „Myslím, že nám bude chybět dvacet jedna dní,“ dodal Wenger.

Hleb ale není jediným spoluhráčem Tomáše Rosického, kdo se vrátil zpět do klubu se zraněním. „I Flamini dorazil zpět s drobnými problémy se stehnem. Mimo by měl být maximálně týden,“ myslí Wenger.

Do zápasu proti Wiganu, který čeká Kanonýry v sobotu, bude muset trenér prvního týmu Premier League udělat několik změn v sestavě. „Senderos je už v pořádku, ale Fabregas nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu. Diabymu se vrátily problémy ze zápasu se Slavií Praha a chybět nám bude tři týdny. Robin van Persie ještě v pořádku není a nebude ani na utkání proti Seville a Gilberto se vrací velmi pozvolna,“ vypočítával chybějící hráče Wenger.

Reklama

Související témata: