Hlavní obsah

Tottenham nedal penaltu a s West Hamem remizoval

LONDÝN

Neproměněná penalta v nastaveném čase stála fotbalisty Tottenhamu výhru v nedělním utkání 14. kola anglické ligy na hřišti West Hamu. Oba celky tak po remíze 1:1 zůstaly ve středu tabulky, stejně jako Fulham s Blackburnem po dalším nerozhodném výsledku 2:2.

Článek

West Ham se dostal do vedení po dvaceti minutách. Boa Morte vystihl chybnou rozehrávku domácích, patičkou posunul míč na Solana, který před prázdnou brankou našel Cola a pro něj nebyl problém skórovat.

Tottenham se těsně před půlí neúspěšně dožadoval penalty a srovnání se dočkal až po změně stran, když obránce Dawson po centru z přímého kopu hlavou přehodil brankáře Greena. Tottenham si ve druhé minutě nastavení mohl zajistit třetí výhru v sezoně, ale Dafoe penaltu nezvládl a nechal zazářit Greena.

Fulham vedl po proměněné penaltě Murphyho, vyrovnání zařídil Emerton. Domácí opět vedli po trefě Kamary, definitivní podobu výsledku dal gól Warnocka 11 minut před koncem.

Anglická liga, 14. kolo:
West Ham United - Tottenham 1:1 (20. Cole - 67. Dawson), Fulham - Blackburn 2:2 (51. Murphy z pen., 63. Kamara - 57. Emerton, 79. Warnock).

Reklama

Související témata: