Hlavní obsah

Gerrard je dalším okradeným fotbalistou Liverpoolu

LONDÝN

Být fotbalistou Liverpoolu s sebou nese i velké riziko pro rodinu hráče a jeho majetek. Kapitán Steven Gerrard je totiž v krátké době už šestým členem anglického týmu, který se stal obětí zlodějů. Vloupali se k němu během úterního zápasu Ligy mistrů v Marseille a vyděsili Gerrardovu ženu.

Článek

Zatímco Gerrard prožíval vydařený večer na stadionu Marseille, kde Liverpool zachránil vyřazení výhrou 4:0, jeho manželka Alex se doma třásla hrůzou. "Policie dostala hlášení v půl desáté večer. Volala žena, že jsou v jejich domě zloději a odnesli si šperky," potvrdil dnes britským novinářům policejní mluvčí. Muži nebyli ozbrojeni. Manželka anglického reprezentanta z nechtěného setkání vyvázla bez úhony, stejně tak jako její přítelkyně, která tam byla právě na návštěvě. Obě se však ocitli se tváří v tvář čtyřem maskovaným mužům.

Za poslední rok a půl byli okradeni během angažmá v Liverpoolu také brankáři Jerzy Dudek, Pepe Reina, obránce Daniel Agger, útočník Peter Crouch a naposledy před měsícem nizozemský reprezentant Dirk Kuijt. Jediný Dudek byl v té době na dovolené v rodném Polsku, ostatní ve stejný čas potili dres během zápasu.

Reklama

Související témata: