Hlavní obsah

Benitez: Je příliš brzy na to, mluvit o titulu

I když má Liverpool po odehraných sedmnácti kolech anglické nejvyšší fotbalové soutěže ze své páté pozice desetibodovou ztrátu na vedoucí Arsenal, jeho trenér v tom žádný problém nevidí. Rafael Benitez si nemyslí, že by měl být již jeho Liveerpool ze hry o titul vyšachován.

Článek

Liverpool v posledním odehraném 17. kole Premier league nezvládl důležité utkaní na vlastním hřišti proti Manchesteru United. O tři body pro hosty se postaral brankou dvě minuty před koncem prvního poločasu Carlos Tevez.

Zatímco Liverpoolu se dva poslední zápasy v lize nepovedly, jejich rivalové Arsenal a Manchester se představují ve skvělé formě. „Je příliš brzy na to, mluvit o titulu,“ nepřipouští si trenér Liverpoolu Benitez fakt, že by jeho tým mohl být již v boji o prvenství ze hry ven.

„Nepochybně to bude složitější, ale pokud se k nim chceme přiblížit, musíme uspět a vyhrát několik zápasů za sebou,“ nachází recept na boj o přední příčky španělský trenér.

„Ovšem pořád máme před sebou všichni dlouho cestu. V tomto ročníku mohou ztratit body všichni, a to mě povzbuzuje, abych pokračoval,“ řekl na závěr na stránkách skysports.com Benitez.

Reklama

Související témata: