Hlavní obsah

Mediální expert poradil Capellovi, aby se neučil anglicky

Nový trenér anglické fotbalové reprezentace Fabio Capello se musí připravit na válku s médii. Prohlásil to přední britský mediální expert Max Clifford, který kvůli senzacechtivým britským novinám italskému kouči doporučil, aby se neučil anglicky.

Článek

"Milý Fabio, jdeš do války. Vůbec nevíš, co s tebou anglická média provedou. Všechno, co jsi doposud v životě udělal, se v nich objeví," napsal v otevřeném dopise na stránkách deníku The Times. "Nevěř nikomu, ani vedení Fotbalové asociace. Najali tě, abys je dostal z průšvihu, protože Anglie dlouho čeká na úspěch, ale když se jim to bude hodit, potopí tě," dodal Clifford.

Ten byl například mediálním poradcem Rebekky Loosové, když tvrdila, že byla milenkou Davida Beckhama. Clifford také už dlouhou dobu pomáhá klubům z Premier League zakrývat homosexuální orientaci jejich hráčů.

"Neuč se anglicky. Na tiskových konferencích tě to dostane akorát do problémů. Když budeš mluvit jen italsky, málokdo ti bude rozumět a ty budeš vypadat záhadněji, a tím pádem chytřeji," dodal jednašedesátiletý Clifford.

Reklama

Související témata: