Hlavní obsah

Kapitán Chelsea Terry byl podle Kaloua zraněn úmyslně

ARSENAL

Útočník Chelsea Salomon Kalou se domnívá, že zákrok Emanuela Eboueho v nedělním londýnském derby proti Arsenalu na obránce hostí Johna Terryho byl úmyslný. V pondělí se ukázalo, že má Terry zlomené tři kosti na pravé noze. „Řekl mu, promiň,“ rozčiloval se Kalou na svého reprezentačního parťáka v dresu Pobřeží Slonoviny.

Článek

„Řekl jsem Ebouemu, že měl dostat červenou kartu, protože to udělal úmyslně,“ prozradil deníku The Sun útočník Chelsea Salomon Kalou. „On to popřel s tím, že se snažil zasáhnout míč a nebyl to od něj úmysl,“ přiblížil reprezentant Pobřeží Slonoviny rozhovor se čtyřiadvacetiletým útočníkem Arsenalu. Z vítězství se nakonec radovali Kanonýři, kteří vyhráli nad svým londýnským rivalem 1:0.

Z omluvy obránce „Gunners“ měl Kalou rozporuplné pocity. „Řekl mu, promiň, že to neudělal schválně," rozčiloval se. „Ale je pěkné, že se alespoň omluvil,“ uznal Kalou.

„Má zlomené tři kůstky, včetně zánártní kůstky prostředníčku," uvedl lékařský tým Chelsea ke zranění Terryho na oficiální internetové stránce. Odhadovaná doba léčení je šest týdnů, ale deník The Sun varuje, že rekonvalescence může trvat až tři měsíce.

Bez Terryho bude boj o titul těžký

Kalou přiznává, že bude pro „Blues“ bez obránce Terryho velmi těžké udržet naděje na boj o titul v Premier League. „Ztráta Johna bude pro nás velká rána, je naším klíčovým hráčem,“ litoval zranění svého spoluhráče Kalou. „Bude to bez něj hodně těžké,“ dodal.

V 69. minutě zápasu byl přitom sám Eboue faulován záložníkem Chelsea Joe Colem a se zraněním se odporoučel z trávníku. „Má natažené vazy, vypadá to, že bude nějakou dobu mimo hru,“ komentoval zranění svého hráče manažer "Kanonýrů" Arséne Wenger. Zda si myslí, že se jednalo od hráče hostí o odvetu za zranění kapitána Chelsea, se Wenger nevyjádřil.

Reklama

Související témata: