Hlavní obsah

Policie zatkla fotbalistu Manchesteru podezřelého ze znásilnění

MANCHESTER

Policie zatkla fotbalistu Manchesteru United, který je podezřelý, že na klubovém vánočním večírku znásilnil šestadvacetiletou ženu. Podle listu The Sun se jedná o devatenáctiletého obránce Johnnyho Evanse, který se sám dostavil na policejní stanici. Po výslechu byl propuštěn na kauci.

Článek

Policie sice agentuře AP zatčení a mužův věk potvrdila, odmítla však prozradit jeho jméno či zda se jedná o člena Manchesteru United.

K incidentu podle mluvčí manchesterské policie došlo v úterý ve čtyři hodiny ráno na hotelu Great John Street, který byl celý zamluven pro účastníky oslav. Hráči úřadujícího mistra za večírek zaplatili v přepočtu necelé čtyři milióny korun a pozvali si na něj sto striptérek. O bezpečnost se měla starat osmičlenná ochranka. Hotel, který vznikl přebudováním někdejší viktoriánské školní budovy, byl během vyšetřování uzavřen. Nyní už znovu funguje.

Reprezentant Severního Irska Evans je členem rezervního týmu United a na kontě má jen pár startů za první tým. Premiéru si odbyl v září v pohárovém duelu s Coventry, a jednou hrál v Lize mistrů, když nastoupil při výhře 4:0 nad Dynamem Kyjev.

Reklama

Související témata: