Hlavní obsah

Čechovo zranění není vážné, duel s Aston Villou prý však nestihne

Zranění českého brankáře Petra Čecha, které si přivodil v neděli v utkání s Blackburnem, není vážné. Pohmožděný bok však gólmana Chelsea vyřadí minimálně na několik dní ze hry. Podle prohlášení klubu český reprezentant s největší pravděpodobností zmešká středeční duel anglické Premier League s Aston Villou.

Foto: ČTK/AP

Brankář Chelsea Petr Čech

Článek

"V následujících hodinách budeme monitorovat situaci a vynasnažíme se, aby byl zpátky v brance co nejdříve," napsala Chelsea v prohlášení.

V utkání s Aston Villou by měl Čecha nahradit třetí gólman londýnského celku Hilário. Pokud by se léčba protahovala Portugalec by se v brance nejspíš objevil i v sobotním duelu s Newcastlem a na Nový rok s Fulhamem, protože druhý gólman Carlo Cudicini si při tréninku poranil žebra. "Každým dnem se jeho stav lepší a proto doufáme, že stejně jako Čech i on bude co nejdřív fit," uvedlo vedení Chelsea.

Český brankář se zranil po srážce s útočníkem Roque Santa Cruzem v sobotním ligovém utkání s Blackburnem. Po kolizi se nechal Čech ošetřit a chvíli pokračoval ve hře, ale v 64. minutě se nechal vystřídat.

Reklama

Související témata: