Hlavní obsah

Fotbalista Gerrard by se nebránil trénování Liverpoolu

Fotbalový záložník anglického Liverpoolu Steven Gerrard prohlásil, že by se jednoho dne rád stal manažerem klubu z Anfield Road. Na druhou stranu ovšem přiznal, že ze současného kádru Liverpoolu by nejpravděpodobnější volbou byl jeho spoluhráč Jamie Carragher.

Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard

Článek

Gerrard působí v nejrůznějších týmech Reds již od útlého věku, a trénování svého mateřského klubu by bylo pokračováním nebývalé věrnosti hráče ke svému týmu.

„Kdybych byl jmenovaný do pozice trenéra, nemohl bych tuto nabídku odmítnout, s ohledem na pouto, které mám ke klubu a k fanouškům,“ řekl na goal.com anglický reprezentant ke vztahu, jaký si za dlouhá léta v Liverpoolu vytvořil.

„Myslím si ale, že Jamie Carragher má větší šance. On nejspíš miluje fotbal více než já. Studuje ho víc, tak by byl patrně více připravený než já,“ poukázal Gerrard na možného budoucího muže liverpoolské lavičky.

Steven Gerrard byl skauty Liverpoolu objeven jako osmiletý školák v roce 1987. Svou první profesionální smlouvu s klubem podepsal o deset let později.

Reklama

Související témata: