Hlavní obsah

Fotbalista Škrtel podle slovenských médií posílí Liverpool

LONDÝN

Slovenský fotbalový obránce Martin Škrtel přestoupí zřejmě do anglického Liverpoolu. Finalista Ligy mistrů za stopera Zenitu Petrohrad zaplatí údajně částku přesahující deset miliónů eur (přes 260 miliónů korun).

Článek

K uzavření přestupu ale ještě chybí definitivní souhlas majitele Liverpoolu a Škrtela navíc čekají fyzické a zdravotní testy. ČTK to řekl hráčský agent Viktor Kolář, který se spolu se slovenským kolegou Karolem Csontem na transferu podílel. "Přestup je ale skutečně velmi blízko," uvedl Kolář, jehož agentura Sport Invest International hráče zastupuje.

Podle slovenského deníku Šport se španělský trenér Rafael Benítez prý rozhodl třiadvacetiletého slovenského reprezentanta získat jako náhradu za zraněného Daniela Aggera. Největší kandidát na ocenění Nejlepší fotbalista Slovenské republiky za rok 2007 by tak měl údajně utvořit stoperskou dvojici s Jamiem Carragherem.

Podle listu by si mohl Škrtel odbýt premiéru v dresu Liverpoolu už 12. ledna v duelu na hřišti Middlesbrough. Kromě momentálně pátého klubu Premier League se o slovenského stopera zajímaly také španělská Valencie, či anglické celky Newcastle United, Tottenham Hotspur a Everton.

Reklama

Související témata: