Hlavní obsah

Bolton odmítl nabídku Chelsea za Anelku

LONDÝN

Fotbalová Chelsea neuspěla ve snaze získat francouzského útočníka Nicolase Anelku. Jeho zaměstnavatel Bolton Wanderers totiž nabídku londýnského velkoklubu odmítl, podle agentury AFP požaduje Bolton za osmadvacetiletého Francouze 17 milión eur.

Článek

Oficiálně dosud ani jedna strana nepotvrdila, v jaké fázi se nyní vyjednávání o Anelkově přestupu nacházejí. "Potvrzujeme, že jsme dali oficiální nabídku na transfer Nicolase Anelky a v současné době o ní s Boltonem diskutujeme," uvedla v pondělí večer Chelsea na oficiálním webu.

Chelsea potřebuje kvalitního útočníka mimo jiné i kvůli tomu, že na přelomu ledna a února přijde o Didiera Drogbu, jenž bude reprezentovat Pobřeží slonoviny na mistrovství Afriky. V současnosti je také na marodce ukrajinský útočník Andrej Ševčenko.

Třiačtyřicetinásobný francouzský reprezentant Anelka si v případě přestupu do Chelsea mohl zahrát už za pátý klub Premier League, působil už v Arsenalu, Liverpoolu a Manchesteru City. Někdejší hráč PSG, Realu Madrid a Fenerbahce podepsal v průběhu sezóny v Boltonu nový kontrakt na čtyři roky.

Reklama

Související témata: