Hlavní obsah

Manažer Bristolu odmítl spekulace o angažování Doška

PRAHA

Gary Johnson, manažer Bristol City, odmítl spekulace o angažování útočníka Sparty Praha Libora Doška. Britský tisk v úterý napsal, že momentálně druhý celek druhé anglické nejvyšší soutěže s vytáhlým útočníkem vyjednává o kontraktu. Došek měl podle spekulací dokonce na konci týdne podstoupit v Anglii zdravotní testy.

Článek

Johnson však řekl, že se kluby neblíží k podepsání smlouvy. „O Doškovi víme, ale stejně tak víme o stovkách dalších hráčů na všechny pozice,“ odmítl spekulace Johnson na stránkách sportinglife.com. „V médiích se pořád spekuluje o různých jménech hráčů a klubů, ale podívejte se na konec měsíce a uvidíte kolik přestupů se uskutečnilo, nebude to mnoho,“ poznamenal.

„Každý den mně volají a píšou stovky agentů. Fanoušci by si měli uvědomit, že agenti a kluby využívají média k tomu, aby se zvýšil zájem o jejich hráče. To je důvod proč je přestupní okno vtipem.  Je to rušivý faktor pro hráče, kteří čtou spekulace a mají obavy, když je jejich klub spojován s posilou na jejich post,“ postěžoval si Johnson.

Reklama

Související témata: