Hlavní obsah

Queens Park Rangers možná posílí Pekhart a Černý z Tottenhamu

PRAHA

O dva české fotbalisty má zájem druholigový anglický klub Queens Park Rangers. Klub, který se prostřednictvím svých majitelů nechal v posledních dnech slyšet o velkých ambicích, má zájem o dva bývalé slávisty Radka Černého a Tomáše Pekharta, kteří nyní shodně oblékají dres londýnského Tottenhamu. Informaci na svých webových stránkách zveřejnil agent obou hráčů Pavel Paska.

Článek

Majitel agentury ISM Paska nedávno absolvoval jednání s jedním z majitelů Q.P.R Flaviem Briatorem, který je mimochodem šéfem stáje Renault ve formuli 1. Ten se v posledních dnech vyjádřil ve smyslu, že by rád se svým klubem v nejbližších letech konkuroval ostatním týmům ve slavné Lize mistrů.

Zatímco Tomáš Pekhart ještě nenastoupil za A-tým londýnských Kohoutů, Radek Černý se za Tottenham staví mezi tři tyče pravidelně. “Q.P.R. mají zájem získat oba hráče v lednovém přestupním termínu. Radkovi končí v Tottenhamu v létě smlouva, Pekhart by zase mohl odejít na půlroční hostování s opcí na pozdější přestup,“ načrtl možný scénář zimního přestupního období obou hráčů Paska.

Tato změna by nemusela být jedinou, která se v Anglii v zimě dotkne angažmá českých fotbalistů. O záložníka Aston Villy Patrika Bergra projevil velký zájem Portsmouth, který bývalému slávistovi nabízí smlouvu na 1,5 roku.

Do stejného klubu nyní na týdenní stáž vyrazili Adam Hloušek z Jablonce a opavský Libor Kozák. „Pokud se ukáží dobře, není vyloučeno, že by mohli zůstat na delší dobu,“ přeje si majitel ISM Paska.

Reklama

Související témata: