Hlavní obsah

Portsmouth by rád získal Baroše a Bergera

PRAHA

Manažer anglického Portsmouthu Harry Redknapp nutně potřebuje posílit kádr a rád by získal české hráče Milana Baroše a Patrika Bergera. Baroš se trápí v Lyonu a uvažuje o změně. Portsmouth měl vyhlídnutého Brazilce Freda, kolegu Baroše v útoku francouzského klubu, ale nyní svoji pozornost zaměřil na českého reprezentanta. Tuto informaci potvrdil hráčův agent Pavel Paska.

Článek

„Již jsem předal oficiální nabídku z Portsmouthu vedení Lyonu,“ řekl Paska z agentury ISM deníku Sport a doplnil, že kouč aktuálně osmého celku Premier League Harry Radknapp má o Milana Baroše eminentní zájem.

Paska také odhalil Redknappův zájem o Bergera. „V Portsmouthu by se mohli znovu spojit s Patrikem Bergerem, který by tam mohl zamířit z Aston Villy,“ odtajnil Paska. „Harry Redknapp byl v minulosti fanda Patrika Bergera. Věří českým hráčům, to je důvod, proč by rád vsadil na Milana,“ ozřejmil.

„Je to Patrik, koho by rád Redknapp viděl v lednu v Portsmouthu,“ doplnil Paska. „V létě mu v Aston Ville vyprší kontrakt. Již jsem mluvil s manažem Villy Martinem O'Neillem a nebyl z toho nadšený. V rozhovorech budeme pokračovat,“ řekl na závěr.

Reklama

Související témata: