Hlavní obsah

Crouch zachránil Liverpoolu remízu s Aston Villou

LIVERPOOL

Fotbalisté Liverpoolu uhráli díky gólu střídajícího Petera Crouche dvě minuty před koncem v pondělní dohrávce 23. kola Premier League alespoň remízu 2:2 s Aston Villou. "Reds" se po ztrátě dvou bodů nedokázali vrátit na čtvrté místo tabulky, na němž je vystřídal městský rival Everton.

Článek

Liverpool přišel o vedení po gólu Benayouna z 19. minuty během tříminutovky mezi 69. a 72. minutou, kdy skóroval hostující Harewood a do vlastní sítě domácí Aurelio. V době vlastního gólu už byl na trávníku slovenský reprezentant Martin Škrtel, jenž v 70. minutě vběhl poprvé na hřiště v dresu Liverpoolu po přestupu z Petrohradu.

Domácím zachránil alespoň remízu v 88. minutě střelou z otočky vysoký Crouch, který na posledních deset minut nahradil střelce úvodní branky Benayouna.

Ještě před zápasem protestovali fanoušci Liverpoolu proti americkým majitelům Tomu Hicksovi a George Gillettovi. Věrným příznivcům nejúspěšnějšího anglického klubu v historii se nelíbí přístup vlastníků a chtěli deklarovat svou podporu kouči Rafaelu Benítezovi, jenž se s Hicksem a Gillettem neshodl na přestupové politice.

Anglie - 23. kolo
Liverpool - Aston Villa 2:2 (19. Benayoun, 88. Crouch - 69. Harewood, 72. vlastní Aurelio).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články