Hlavní obsah

Do hry o Kaloudu vstoupil anglický Newcastle

BRNO

O dvacetiletého brněnského fotbalistu Luboše Kaloudu projevil po Juventusu Turín zájem také anglický Newcastle, který se ozval koncem minulého týdne. Juventus měl Brňanům po zasedání klubového představenstva předložit své stanovisko, vzal si ale ještě další den na rozmyšlenou. Zástupci Brna mezitím začali jednat s anglickým celkem.

Článek

"Vzhledem k tomu, že se blíží 31. leden a konec přestupního termínu, tak musíme jednat. Nyní už nás nic vůči italskému klubu nezavazuje. Čekáme přesto na jeho stanovisko, ale už jsme také vstoupili do jednání s Newcastlem, který zná naše podmínky při uvolnění Kaloudy," řekl ČTK většinový majitel brněnského klubu Roman Pros, jenž je společně s týmem na soustředění v Turecku.

Pros se domnívá, že rozhodnutí o Kaloudově fotbalové budoucnosti padne v úterý. Brno si údajně vicemistra světa do 20 let cení na sumu převyšující 130 miliónů korun.

V momentálně dvanáctém týmu Premier League by měl Kalouda za spoluhráče českého reprezentanta Davida Rozehnala. V Juventusu hrají Pavel Nedvěd a Zdeněk Grygera.

Reklama