Hlavní obsah

Brankář Čech po remíze Chelsea litoval ztráty bodů

PRAHA/LONDÝN

Český brankář hájící svatyni anglické Chelsea Petr Čech po nedělním remízovém duelu 0:0 s Liverpoolem litoval ztráty dvou bodů. Při zaváhání Manchesteru United, který podlehl svému městskému rivalovi City 1:2, se totiž Blues mohli přiblížit Ďáblům na pouhý jeden bod. „Proti Liverpoolu jsme měli smůlu a bohužel ztratili dva body,“ nechal se slyšet na stránkách Skysports bývalý gólman Sparty a francouzského Rennes.

Foto: ČTK/AP

Brankář Chelsea Petr Čech

Článek

„Je těžké vrátit se zpátky z národního týmu do Premier League, protože musíte hodně cestovat a před tím jsme odehráli dost utkání,“ uvedla česká reprezentační jednička mezi tyčemi Petr Čech pro Chelsea TV. „Na to se však nemůžeme vymlouvat, protože týmy jako Liverpool či Manchester United mají také spoustu reprezentantů,“ dodal.

„Pokud hrajete za velký klub, pak musíte tyto reprezentační pauzy zvládnout. Proti Reds jsme měli díky prohře (Manchesteru) United zvláštní motivaci, protože jsme se mohli přiblížit Arsenalu, ale nestačilo to,“ žehral po bezbrankové remíze rodák z Plzně.

Reklama

Související témata: