Hlavní obsah

Na mém názoru nezáleží! Klopp rázně odmítl zodpovídat dotazy ohledně koronaviru

Dotaz ohledně strachu z nemoci Covid-19 zůstal nezodpovězen. Trenér fotbalistů Liverpoolu Jürgen Klopp odmítl na pozápasové tiskové konferenci po úterní prohře v osmifinále FA Cupu proti Chelsea odpovědět na otázku novináře ohledně koronaviru. Německý kouč prohlásil, že na jeho názoru nezáleží.

Foto: Hannah Mckay, Reuters

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp sleduje hráče během rozcvičení před osmifinálovým duelem FA Cupu proti Chelsea.

Článek

Dvaapadesátiletý rodák ze Stuttgartu se nechal slyšet, že je pouze zarostlým mužem v baseballové čepici a že dotazy ohledně koronaviru by novináři měli směřovat na kompetentní osoby.

„Toto nemám opravdu rád. Je to velmi závažná věc. Můj názor ani názor jakékoliv celebrity není důležitý. Proč se na to ptáte fotbalového trenéra? Já tomu nerozumím," řekl Klopp britskému novináři v tiskovém centru na Stamford Bridge.

„Lidé, kteří mají odpovídající znalosti, by měli lidem říkat, co dělat, co nedělat, jestli všechno bude v pohodě, nebo ne, určitě ne fotbaloví trenéři. O těchto věcech musíte mluvit správným způsobem, nejde, aby každý říkal na veřejnosti, co si myslí," dodal úřadující šampion Ligy mistrů.

Fotbalisté Liverpoolu v úterý vypadli z Anglického poháru. V osmifinále je vyřadila londýnská Chelsea, která v domácím prostředí zvítězila 2:0 brankami Williana a Rosse Barkleyho.

Reklama