Hlavní obsah

Arsenal ztratil dva body ve Wiganu a může přijít o první místo

Fotbalisté Arsenalu v neděli pouze remizovali bez branek na hřišti Wiganu a nabídli tak možnost Manchesteru United dostat se po 29. kole do vedení tabulky Premier League. Londýnský tým má totiž před druhým Manchesterem náskok dvou bodů, přičemž svěřenci kouče Alexe Fergusona mají utkání k dobru. Domácí se opět museli obejít bez zraněného záložníka Tomáše Rosického, který stále doléčuje zranění podkolenního svalu.

Článek

Fotbalisté Tottenhamu porazili 4:0 West Ham, který prohrál potřetí za sebou. Dvě branky domácích vstřelil hned v úvodu utkání bulharský útočník Dimitar Berbatov, o zbylé dvě se postarala dvojice Gilberto, Bent. Hosté hráli v londýnském derby celý druhý poločas bez vyloučeného Luise Boa Morteho a brankáře Paula Robinsona nepřekonali.

Vítězství si připsali i fotbalisté Evertonu, kteří vyhráli 1:0 v Sunderlandu. Jedinou branku utkání vstřelil v 55. minutě Johnson. Svěřenci trenéra Roye Keana se propadají tabulkou a čeká je boj o záchranu.

Premier League - 29. kolo:
Sunderland - Everton 0:1 (55. Johnson), Tottenham - West Ham United 4:0 (8. a 11. Berbatov, 85. Gilberto, 90. Bent), Wigan - Arsenal 0:0.

Reklama

Související témata: