Hlavní obsah

Baroš: Byli jsme trochu neopatrní

PRAHA

Milan Baroš připustil, že Portsmouth byl ve středu trochu neopatrný, a málem přišel o tři body v utkání proti Birminghamu. Pompeys se dostali do vedení díky dvěma rychlým zásahům Jermaina Defoea, do poločasu však náskok ztratili. Další dva góly ve druhém dějství však zajistily Portsmouthu vítězství.

Článek

„Tři body z domácího utkání proti Birminghamu po průběhu zápasu jsou vynikající,“ citují klubové stránky českého reprezentanta, který si ve středu večer připsal dvě asistence. „Dobře jsme začali a vstřelili dva góly, potom jsme však začali být nepozorní. Nejdůležitější ale je, že máme tři body,“ pochvaloval si Baroš.

„Občas se to ve fotbale stává, ale trochu to byla naše chyba. Dobře jsme začali, po druhé brance jsme přestali hrát a soupeř toho využil ke skórování,“ uvědomoval si chyby během zápasu 29. kola Premier League. Po kontaktní brance se hráči Birminghamu tlačili před brankáře Jamese a snažili se vyrovnat. To se jim podařilo ve 40. minutě.

„Bylo to nepříjemné, ale stále jsme chtěli zvítězit, což se nám podařilo,“ poznamenal útočník a pokračoval: „Nekontrolovali jsme hru, soupeř hrál dobrý fotbal a David James předvedl několik dobrých zákroků,“ řekl na závěr Baroš.

Premier League pro Portsmouth pokračuje už v sobotu, kdy na svém stadiónu hostí Aston Villu.

Reklama

Související témata: