Hlavní obsah

Baroš nastoupil v základu a pomohl k vítězství nad Aston Villou

PORTSMOUTH

Český reprezentační útočník Milan Baroš nastoupil v základní sestavě Portsmouthu v sobotním zápase proti Aston Ville a pomohl svému týmu k vítězství 2:0. Vedení domácích obstaral ve dvanácté minutě Defoe, konečný výsledek zařídila kuriózní situace 38. minuty, kdy se odkop hostujícího brankáře odrazil od Reo-Cokera mezi tři tyče hostujícího celku.

Článek

Baroš, který si odbyl svůj debut za Portsmouth 30. ledna na Old Trafford, nastoupil v základní sestavě svého týmu po boku Defoea. Po celých 84 minut svého pobytu byl velmi aktivní, ale stejně jako jeho kolega z útoku byl vystřídán. Nahradil ho Nwanko Kanu.

Barošův nejhezčí moment přišel zhruba dvacet minut před koncem utkání, kdy krásnou přihrávkou našel ve vápně osamoceného Niko Kranjčara, ten však vyloženou šancí pohrdl.

Baroš si o místo v základní sestavě řekl v předminulém zápase, kdy Portsmouth senzačně vyřadil ve čtvrtfinále Anglického poháru Manchester United. Rodák z Vigantic zařídil faul na svou osobu v pokutovém území a z následné penalty padl jediný gól zápasu. V posledním utkání doma proti Birminghamu si připsal asistence na dvě branky, čímž se podílel na výhře 4:2.

Reklama

Související témata: