Hlavní obsah

Útočník Keane zahodil kapitánskou pásku a zaplatí vysokou pokutu

LONDÝN

Útočníka londýnského Tottenhamu Robbieho Keana přijde zahození kapitánské pásky pěkně draho. Irský fotbalista v neděli neunesl, že ho trenér Juande Ramos vystřídal v 67. minutě duelu Premier League s Manchesterem City a vztekle zahodil nejen pásku, ale také teplákovou soupravu a naštvaně odešel z trávníku rovnou do šatny. Od kouče dostal za svoje chování pokutu 120 000 liber (asi 3,8 miliónu korun).

Článek

"Nemusím nikomu nic vysvětlovat a už vůbec se něčím takovým nebudu dlouho trápit. Nezajímá mě, jestli a proč jsou hráči naštvaní," řekl listu Mirror Ramos, který po říjnovém příchodu do klubu ukázal, že se s fotbalisty rozhodně mazlit nebude. Dříve nedotknutelného chybujícího gólmana Paula Robinsona nahradil v sestavě českým náhradníkem Radkem Černým, po extempore ve finále Ligového poháru zase pokutoval obránce Pascala Chimbondu. "S každým zacházím stejně, nikdo u mě nebude mít žádné výhody," vysvětlil španělský kouč.

Sedmadvacetiletého Keana v neděli údajně vytočilo, že přestože je s 21 góly nejlepším klubovým střelcem v sezoně, v posledních osmi zápasech byl sedmkrát vystřídán.

Reklama

Související témata: