Hlavní obsah

Bednář: Nebyl bych spokojený, kdybych nevstřelil gól

LONDÝN

Útočník Roman Bednář v sobotu zařídil ve třetí minutě prodloužení rozhodující trefou důležitou domácí výhru West Bromwiche nad Colchesterem 4:3. Branka znamenala pro bývalého hráče Mladé Boleslavi už třináctou trefu v druhé anglické lize, další čtyři góly přidal v Anglickém poháru. "Do zápasu jsem dal všechno, ke konci už jsem cítil únavu. Ale měl jsem pořád na paměti, že musíme rozhodnout," popsal své odhodlání Bednář.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Český fotbalista Roman Bednář.

Článek

Zprvu to pro Romana Bednáře nevypadalo na ne zrovna vydařený zápas. Na začátku druhého poločasu za stavu 2:2 mohl poslat svůj tým do vedení, avšak ve vyložených situacích zklamal. "Jsem moc rád, že se mi nakonec podařilo branku vstřelit, předtím jsem měl dvě obrovské šance, které se mi nepovedlo proměnit. To mě trochu rozladilo," svěřil se hrotový hráč oficiálním stránkám klubu.

"Kdyby se nám nepodařilo vstřelit vítězný gól, nebyl bych se svým výkonem spokojený. Vím, že jsem měl ještě nějaké rezervy," dodal ke svému výkonu forvard, jenž v březnu oslavil své pětadvacáté narozeniny.

"Jsem rád hlavně za tři body, které jsme získali," hodnotil Bednář pro WBA důležitý bodový zisk. West Bromwich je nyní pouze tři body od místa zaručujícího přímý postup do nejvyšší soutěže, přičemž má na čtvrté pozici oproti vedoucí trojici dva zápasy k dobru.

Roman Bednář střílí v dresu Baggies důležité góly. Na začátku března zajistil svou trefou postup do semifinále FA Cupu přes Bristol Rovers. Celkem dal český útočník ve dvaceti zápasech v dresu anglického klubu 17 branek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články