Hlavní obsah

Baroš má šanci se ukázat, říká před semifinále FA Cupu Redknapp

PORTSMOUTH/PRAHA

V sobotním semifinále FA Cupu, který proti sobě svede West Bromwich Albion a Portsmouth, pravděpodobně nastoupí Milan Baroš v základní sestavě. Oznámil to trenér Harry Redknapp, který věří, že se českému reprezentantovi podaří protrhnout střeleckou smůlu. „Jsem přesvědčený, že je připraven odehrát dobrý zápas,“ řekl Redknapp.

Článek

Do zápasu nemůže Redknapp postavit svou největší ofenzivní sílu posledních týdnů Jermaina Defoe, který v sedmi zápasech nastřílel osm branek. Defoe totiž do šestého týmu anglické ligy přestoupil v zimní přestávce z Tottenhamu, za který již v FA Cupu nastoupil. Anglická Fotbalová asociace se tak rozhodla nepovolit Defoeovi start. „Defoe nám bude samozřejmě scházet, ale my jsme hráli v této sezóně dobře i bez něj,“ řekl pro oficiální stránky klubu Redknapp. „O to je to větší šance pro Milana se ukázat,“ dodal na webu deníku The Mirror.

„Potřebujeme, aby se Milanovi podařilo skórovat. Sám je z toho zklamaný. Ale na hřišti si vybírá vhodná místa a hraje velice dobře. Jsem přesvědčený, že je připraven odehrát dobrý zápas,“ nechal se slyšet kouč Portsmouthu. Český reprezentační útočník je na ostrovech na půlročním hostování z týmu francouzského mistra Lyonu, pokud v sobotu nastoupí, bude bojovat i o prodloužení svého zatím úspěšného angažmá.

Baroš byl hlavním strůjcem výhry ve čtvrtfinále, v němž se Portsmouthu podařilo vyřadit Manchester United. O jedinou branku utkání se postaral z pokutového kopu Muntari. Penaltu zařídil právě Baroš, na kterého byl odpískán faul uvnitř pokutového území.

Na trávník ve Wembley, kde se bude utkání odehrávat, proti Pompey vyběhne jedno ze překvapení FA Cupu, tým West Bromwiche Albion. V útoku druholigového týmu pravidelně nastupuje Roman Bednář. „Bude to těžký zápas. West Brom je velice dobrý tým. Znám jejich hráče, mají vysokou kvalitu,“ ví o síle soupeře kouč Portsmouthu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články