Hlavní obsah

Hunt se musel na příkaz trenéra ostříhat

LONDÝN

Útočník Readingu Stephen Hunt se musel na příkaz trenéra ostříhat. Podle kouče Steva Coppella totiž dlouhé vlasy překážely irskému fotbalistovi při hře a nedával kvůli nim dost gólů.

Článek

"Většinou je mi jedno, co fotbalisté na hlavě nosí. Když však účes začne ovlivňovat jejich hru, tak už to začíná být problém. Stephen sice říká, že to tak není, já si ale myslím, že to tak je," řekl Coppell na adresu šestadvacetiletého Hunta, který se v Česku nechvalně proslavil, když předloni vážně zranil brankáře Chelsea Petra Čecha.

Hunt původně odmítal jít k holiči a chtěl problém vyřešit čelenkou. Trenér však něco takového okamžitě zakázal. "Pro fotbalisty, kteří hrají s čelenkou, mám speciální výraz, ale tak sprostě do novin mluvit nemůžu," citoval kouče list Daily Mirror.

Hunt, spoluhráč bývalého mladoboleslavského záložníka Marka Matějovského, v posledních zápasech zahazoval i jasné šance a v dosavadním průběhu anglické ligy má na kontě pět gólů.

Reading v tabulce dělí na 15. místě od sestupového pásma šest bodů, šest zápasů před koncem Premier League však nemá zdaleka jistou záchranu. "Trenér se teď chytá jakéhokoli stébla. Jestli tohle znamená, že Stephen vstřelí byť jen o gól víc, tak to stálo za to. Stephen své vlasy miloval a někteří spoluhráči mu podle Bible dokonce říkali Samson. Teď se musíme jen modlit, aby jeho síla také nebyla ve vlasech," citoval Mirror zdroj z vedení klubu.

Reklama

Související témata: