Hlavní obsah

Manažer Brém potvrdil zájem o Baroše

PRAHA

Německý fotbalový klub Werder Brémy slovy svého manažera Klause Allofse přiznal zájem o českého reprezentačního útočníka Milana Baroše. Ten je do konce sezóny na hostování v anglickém Portsmouthu, kam přišel z francouzského Lyonu, kde se výrazněji neprosadil. Mimo českého forvarda se německý klub také zajímá o norského útočníka Johna Carewa z Aston Villy.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Český fotbalový reprezentant Milan Baroš

Článek

Navzdory tomu, že Werder v této sezóně vstřelil ze všech bundesligových klubů nejvíce branek, se manažer Allofs horečně zajímá o to, jak ofenzívu svého mužstva ještě vylepšit. Novou alternativou v útoku aktuálně druhého týmu německé nejvyšší fotbalové ligy by vedle ex-ostravského forvarda mohl být urostlý norský útočník John Carew z Aston Villy.

„Zvažujeme možnost získat hráče jako je John Carew nebo Milan Baroš,“ řekl pro server Sportbild.de Allofs. Portsmouth má sice na vigantického rodáka opci, ovšem poté co ještě v zimním přestupním období vedení klubu z jihu Anglie získalo na přestup z Tottenhamu útočníka Jermaine Defoea, budoucnost Baroše v týmu Pompey je nejistá.

Werder Brémy v tabulce bundesligy ztrácí na první Bayern Mnichov deset bodů, ovšem o udržení druhého místa se bude muset ve zbývajících pěti kolech ještě hodně bít. Třetí Schalke ztrácí jen dva body, čtvrtý Hamburk a pátý Stuttgart shodně bodů pět. V Poháru UEFA letos pouť Werderu skončila v osmifinále, kde byli nad jejich síly skotští Rangers.

Baroš měl doposud v dresu anglického týmu možnost odehrát dvanáct utkání, ovšem ani v jednom se mu nepodařilo soupeři vstřelit gól. V Lyonu, kde působil do svého přesunu na ostrovy, odehrál 24 zápasů a vstřelil sedm branek.

Reklama

Související témata: