Hlavní obsah

Fulham otočil zápas s Manchesterem City

Fotbalisté Fulhamu prohrávali ještě dvacet minut před koncem zápasu na hřišti Manchesteru City 0:2, ale zápas se jim ještě podařilo otočit. Největší měrou se o zvrat postaral dvěma brankami Diomansy Kamara.

Článek

Nečekaného bodového zisku se dočkal o udržení bojující Birmingham, když remizoval 2:2 s Liverpoolem. V průběhu zápasu měl dokonce dvoubrankový náskok po brance Forssella a přímém kopu Larssona.

Jenže po změně stran snížil parádní ranou Crouch a čtvrthodiny před koncem srovnal po selhání obrany Benajun. Birmingham tak nadále ztrácí jediný bod na příčky zaručující záchranu, naopak Liverpool dal dvoubodovou ztrátou šanci Arsenalu definitivně si pojistit třetí příčku.

Body však získaly také další týmy bojující o záchranu. Fulham dokázal nečekaně vyhrát nad Manchesterem City 3:2, přestože ještě dvacet minut před koncem prohrával 0:2. Dvěma góly k tomu přispěl Kamara.

Reading s Markem Matějovským jen na lavičce uhrál bezbrankovou remízu s Wiganem a Bolton hrál 1:1 s Tottenhamem. V jeho brance se opět objevil český brankář Radek Černý. A to i přesto, že se po zranění kotníku vrátila do sestavy týmová jednička Paul Robinson.

Premier League - 36. kolo:
Birmingham - Liverpool 2:2 (34. Forssell, 55. Larsson - 63. Crouch, 76. Benajun), Manchester City - Fulham 2:3 (10. Ireland, 21. Mwaruwari - 70. a 90. Kamara, 79. Murphy), Sunderland - Middlesbrough 3:2 (6. Higginbotham, 45.+1 Chopra, 90. vlastní Pogatetz - 4. Tuncay, 73. Alves), Tottenham - Bolton 1:1 (52. Malbranque - 46. Jannakopulos), West Ham United - Newcastle 2:2 (10. Noble, 23. Ashton - 42. Martins, 45.+1 Geremi), Wigan - Reading 0:0.

Reklama

Související témata: