Hlavní obsah

Giggs: Vše máme ve svých rukou

MANCHESTER/PRAHA

Až poslední kolo anglické Premier League rozhodne o držiteli trofeje pro vítěze ligy. Na celkové vítězství myslí už jen dva týmy - vedoucí Manchester United a londýnská Chelsea. Záložník Rudých ďáblů Ryan Giggs tuší, že zápas na trávníku Wiganu bude obtížný. Přesto si je vědom, že se jeho tým nemusí ohlížet na výsledek Chelsea, která hostí Bolton.

Článek

Před posledním kolem mají Manchester i Chelsea stejně 84 bodů. Manchester má ale výrazně lepší skóre, které v Anglii rozhoduje, a v případě bodové shody by titul bral tým kouče Alexe Fergusona. Manchester se v posledním kole představí na JJB Stadium, na domácím stánku Wiganu. Chelsea přivítá na Stamford Bridge Bolton.

Právě Wigan obral ve 34. kole Chelsea o dva body, když na Stamford Bridge remizoval 1:1. Ryan Giggs proto očekává náročné utkání. „Bude to těžký zápas. Wigan má několik slušných hráčů. Když hráli s Chelsea, tak to dokázali, když uhráli remízu,“ řekl Giggs pro MUTV.

Na konci dubna se potkali oba aspiranti na celkové vítězství. Tým Avrama Granta zápas vyhrál 2:1 a oživil tak své naděje na zisk cenné trofeje. „Nezáleží na utkání s Chelsea. Stále je to v našich rukou a my musíme být profesionály a odvést svou práci,“ řekl Giggs.

Závěrečné kolo se odehraje v neděli od 16. hodin SELČ.

Reklama

Související témata: