Hlavní obsah

Trenér Portsmouthu vyloučil možnost, že by Baroš zůstal

Trenér fotbalistů Portsmouthu Harry Redknapp shání útočníka, ovšem definitivně vyloučil možnost, že by na trvalý přestup přivedl Milana Baroše. Český reprezentant strávil v anglickém klubu jarní část sezóny na hostování z Lyonu a Portsmouth má na něj předkupní právo v hodnotě asi šesti miliónů liber (zhruba 180 miliónů korun). To však Redknapp nehodlá využít.

Článek

"Nutně potřebuji alespoň dva útočníky. Baroš jím nebude, ten se vrací zpět do Lyonu," řekl Redknapp pro oficiální stránky klubu. "Milanovi nemůžu nic vytknout. Je to dobrý kluk, tvrdě pracoval, ale já hledám útočníka, který by mohl hrát s Jermainem Defoem. Pár jich mám vytipovaných, ale vyjednávání je složité," dodal.

Baroš odehrál v Portsmouthu šestnáct zápasů, ovšem mezi střelce se nezapsal. Situaci mu zkomplikoval příchod anglického reprezentanta Defoa, který je typově podobným hráčem.

Redknapp se snažil místo Baroše přivést útočníka Liverpoolu Petera Crouche, z jeho přestupu však sešlo. Nyní se zájem Portsmouthu soustředí na hráče Barcelony Islanďana Eidura Gudjohnsena.

Reklama

Související témata: